THE BIG CITY.

Idag har jag varit i NEW YORK CITY. Alltså igår kom vi alltså fram hit till hotellet och ja, med en VÄLDIGT öm rumpa och typ påsar ner till golvet, så gick vi och la oss vid nio. Hahah

Vilket var skönt imorse då vi gick upp vid typ halv sju, då man sovit typ 9h. Iaf så fixad vi oss och gick sedan ner och åt frukost. Sedan begav vi oss till staden, åkte guidad tur.

Vi gick i central park, upper east side, china town, little Italy, vara vid huset från vänner, time square, gått längs fifth avenue och varit on top of the rock.

Jag är sämst på att skriva så det blir intressant, bilderna får göra min talan.



ÅH, alltså internet är inte snabbas  och den sista bilden vill inte vända sig men det är några bilder från dagen iaf. men nu ska jag sova. Ska upp halv sju imorgon eftersom jag flyger till min värdfamilj imorgonbitti. :) åh såg också att jag gjort bilderna förstora kul. aja, jag fixar det sen. GOD NATT!

NEW YORK NEW YORK!

Tänkte bara skriva att jag är framme nu, är i hotellrummet i NEEEEW YOOORRRKK! (JAG FATTAR DET INTE) som jag delar med två andra svenska flickor (som för övrigt verkar supertrevliga). Det var en VÄLDIGT LÅNG resa. Började med att vara på flyget tio i sex imorse och sedan sitta mellan ett gäng män som typ pratade om mig medan jag inte förstod eftersom det inte pratade svenska och andra sekunden sov. KUL.
aja sen att yra runt på arlanda och i köpenhamn är ju inte det roligaste här i livet, utan att de från Explorius hittar en. Men jag satt bredvid en annan utbytesstudent på flyget från köpenhamn från norge och pratade lite med honom. Därefter så var jag typ förstör eftersom det inte var någon svensk med som de sagt att de skulle vara, MEN självklart träffar jag henne typ just innan vi kommer till hotellet med alla de andra svenskarna... haha. Men sen så ska det iaf bo en annan tjej från sverige ganska nära mig, så det blir ju trevligt. Alla svenska är jättetrevlig, åt just middag med en drös av dem, som sagt det var trevligt!

Men nu ska jag gå och duscha fräscha till mig lite. Men vi hörs! SAKNAR ER. :)

PS. (Inte hunnit tagit några bilder än)

OFATTBART!!!

TÄNKTE BARA SÄGA ATT JAG ÅKER NU. Jag fattar det inte, men nu smäller det i alla fall, PÅ ÅTERSEENDE SVERIGE!!

PLACERINGEN!

 



Detta är alltså mitt första blogg inlägg! :D gahaaa :D :D :D idag var dag då jag fick min placering i USA. fattar ni JAG HAR FÅTT MIN PLACERING. Alltså som jag har vänta och vänta, jag förstår fortfarande inte att jag vet vart jag ska och att jag far på fredag, det är om typ två dagar nuuuu.... alltså det är helt ofattbart. Alltså ni skulle sett mitt mental sammanbrott idag. Jag gick från att ha hakan vid glovet, till att skratta, till att gråta, till att skratta, till att grina, till att skrika... på mindre än en sekund typ, jag chockade mig själv, vilket ledde till att jag skrattade ännu mer och ja, jag önskat att jag filmade det. Då hade jag kunnat visa er så ni förstår vad jag svamlar om. Men tyvärr gjorde jag inte det.

































MEN HUR SOM HELST så ska jag berätta den fina underbara historian om hur jag fick att jag fått min värdfamilj.
Det hela börjar med att jag kliver upp vid tjugofem över åtta då min väckarklocka ringer och jag börjar min morgon med att kolla min mail, som vilken annan morgon som helst, men ser  inget mail från explorious i min inkorg. Jag byter därför om och beger mig ut på en härlig morgonspringtur efter frukosten. Jag kommer sedan tillbaka vid tio tiden och precis efter jag duschat och ringer jag min kära moder. Jag skulle meddela att hon skulle lägga undan den röda resväska i stället för den gammelrosa och då säger hon "så du har tänkt landa i Nevada med en röd resväska" (eller något i den stilen kommer inte ihåg exakt vad hennes ord var..) jag säger förstå "vaaa??" och när min mamma sedan upprepar sig skriker jag typ "VAAAAAAA?? SKOJAR DU???" och sen så sa hon typ Pierre ringde mig eftersom du inte svarade och du har fått din palcering bla bla bla. OCH alltså det är helt sjukt, jag typ kastade mig till datorn och läste mailet jag fått av explorius.
































I ALLA FALL så kommer jag bo hos the smiths i Boulder City, Nevada. Det ligger i närheten av Las Vegas om det säger mer.  :) Och alltså det är bara en welcome hostfamily men vi får väl se vart jag bor resten av året. Och alltså jag vet inte så mycket om familjen än men jag har mailat dem tidigare ikväll eller vad man säger och typ sagt hej, ser framemot att träffas, berätta gärna om er, staden och skolan, hej då. Hoppas på svar imorgon så kan jag berätta mer. :)

Och ja, detta blir ett långt inlägg men jag vill skriva så mycket som möjligt, så jag kommer ihåg allt.
Men ja, jag kommer lämna Umeå på fredag för att flyga till Köpenhamn (kul, jag kommer inte hitta och kommer inte fatta ett dugg om jag frågar om hjälp. aja) och där kommer det vara andra svenska, danska och norska utbytesstudenter. Vi flyger sedan till New York, kommer komma fram lite senare än de som flyger från arlanda men men...
Och egentligen ska man ju få tre dagar i New York men eftersom jag fick så sen placering och tydligen börjar min skola imorgon (eller idag kanske man ska säga) så vill de att jag ska vara hos min familj på söndag, så därför får jag bara en heldag i New york och missar en. Känns lite surt men jag har ju iaf fått min placering nu :D :D  och ja, bilderna får tala lite för sig själv, tog dem snabbt med datorn efter sammanbrotten så jag skulle minnas glädjen och paniken! :)


Och juste, kom på att jag måste ju säga

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!! :)


RSS 2.0