dec. 21, 2010


inte många dagar kvar på 2010 nu. tiden går så fruktansvärt snabbt. jullov har var än så längen inte varit så händelserikt. Jag börjar oftad morgonen med att se på en serie eftersom vi tack och lov har på det trådlös internet just nu. sen igår så for vi på pit stop (hamburgar ställe i boulder) sen så for vi till sams house och skypade med mathildas kompis som förövrigt studerar i umeå. sen så for vi till karlee och hanged out there for a while och sen så skulle några fara och hämta sams bror och ge honom skjuts så jag och Riley åkte upp på ett berg men en fantastisk utsikt, önska jag hade med mig kameran. men man kunde iaf se hela boulder city by night och las vegas. AMAZING. och sen idag så åkte jag, min värdbror och Malin till hendersen för att shoppa lite saker. så nu har jag bara en sak kvar att köpa, det är till min värdbror . vi har secret santa mella barnen som inte är gifta. okej nu är mailn här och vi ska se friends, första säsongen. hoppas alla har det bra! puss och kram (väldigt skarp bild ifrån när vi var i utah.)

BTW. KOM JUST IHÅG ENSAK SOM JAG GLÖMT BORT MÅNGA AV BILDERNA PÅ MIN BLOGG ÄR TAGNA AV MAILN. HON ÄR EN FANTASTISK FOTOGRAF. KOLLA IN HENNES BLOGG. :)

christmas time.


okej, så hääääääär glad blev jag när jag fick paket. haha tänkte att jag skulle vara lite töntig och göra en video istället. hahah. och vilken killer start bild jag fick. haha men jag har iaf inte fått era julklappspaket ännu men jag fått detta och ett igår med tidningar, godis, pepparkaksform och försvarets hudbalsam i. :) era julklappar kommer dock inte komma i tid för jag har inte haft tid att julshoppa. men nu har jag bara ett en sak till att fixa så är jag klar så skickar nog paketet på måndag, så förlåt om det kommer väldigt sent. men kom ihåg att de iaf kommer! :)

nu har jag iaf juuuuuulloooooov! jippie! det är efterlängtat. har inte så många planner men jag hoppas på att jag kan får åka lite slalom och skriskor iaf. men vi får väl se. sen sista så har jag börjat ta magdans, hur svårt som helst. klippt mig, och som den mes jag är så blir jag ju förstås missnöjd, firsören klipper typ tio centimeter av min lugg. jag som hade sparat och sparat. suger. men men livet går vidare.
Veckan innan jullovet så var det spiritweek.
måndag-pjs
tisdag-bundle up.
onsdag- season hat
torsdag- ugly sweater
fredag- lower clase green, upper clase red.
och igår var det assembly och vi fick veta vas senior day eller var det kallas ska vara. och efter graduation får JAG OCH ALLA ANDRA SENIORS FARA TILL DISNEYLAND, CALIFORNIA. can you believe it. CALIFORNIA HERE I COOOOOOME. :) jag är lycklig.

Här är förresten några av våra favoritlåtar just nu, they're sooo catchy. hahah

Glömt att säga att min kompis pappa jobbar som dealer på the bellagio. alltså dit beyonce, jay-z och alla andra går. helt sjukt. och ja, det är tydligen en tjej som graduated last year som är model for forever 21 nu och är tillsammans med en model som typ har varit med i katy perrys musikvideo. helt sjukt hur nära kändisar man är.

vet inte om jag har något mer att dela med mig av. puss och kram alla där hemma. saknar er! hoppas ni tar vara på varnadra och har mycket julstämning.

 

Lite bilder från när vi pyntade julgranen, pyntet utomhus, när vi var och julshoppade i Time square, Las Vegas. och juste min värdmamma har köpte fyra ljus, som en adventljustake. haha och förra söndagen knackade hon på min dörr och hade ett fat med en lussebulle, ett ljus och ett stort glas mjölk. :)


RSS 2.0