Stress stress och stress.


Hola bonitas!

Galen vecka är vad detta är. Min engelska lärare har bestämt för att översvämma oss med saker att gör så det är full rulle här säger jag bara. jag sov hos malin morgon för att hinna fixa klart en projekt igår, vi stannade upp till ett och slet och jobbade. Blev till slut klara men förstår funkade det inte att presentera arbete idag, eftersom vi använde oss av min mac. Gick därför under tredje lektionen till mr petersen. (en av min absolut favorit lärare här) och försökte fixa filen så den kunde spelas upp på en pc. men ingen lycka där heller. men vi har en sista chans imorgon, då en elev ska försöka hjälpa oss. Men tid och orken jag och malin la ner i detta projekt är obeskrivlig. Eftersom filmerna som vi spelat in var i rätt format och inte heller vill konvertera sig, så spenderade bi en stor tid med att film med min kamera från malins dator för att sedan överför till min dator. Omsändigheterna var många. Jag ber er alla att hålla tummarna för att det löser sig imorgon. Tiden här går så otroligt fort och om några veckor är det prom. vet inte om jag ska gå men ifall jag kommer det så tänkte jag höra om någon har en bra hemsida där man kan köpa billiga och fina promdresses. I fall jag blir frågad eller bestämmer att jag vill fara tänkter jag att det kan vara bra att ha en klänning. Eller alltså en som man kan köpa, så jag inte hinner med och bara slutar upp med en halvfin. ANDREA. Denna fråga är väldigt riktad till dig, du vet alltid vart man ska kolla. haha. Vårat tema på prom är vintage hollywood. Kan bli intressant. Malin och några andra kompisar till mig har även gett bra förslag på dressupdays promveckan. så denna gång kommer det var roligt teman.

Måndag: tourist day
Tisdag: twin day
Onsdag: wester'n day
Torsday: senior citizens day
Fredag: celebrity day.

Dessa är alltså dagar men klär upp sig efter teamat för att få school spirit innan skoldanserna.

jag kommer förmodligen också vara med i powder puff  om några veckor, när tjejerna spelar football och killarna är cheerleaders.

Dessutom ska jag ju inte glömma att nämna att värmen äntligen är tillbaka. 30 grader idag! HÄRLIGT HÄRLIGT MEN FARLIGT FARLIGT.... (man kan ju faktiskt råka bränna sig. eller var det de jag syftade på Elin??)

Vad mer juste Malins föräldrar och syster kommer komma och hälsa på imorgon! :) kan inte säga mer än att jag är excited to meet them. Av vad Malin berättat om dem låter det fantastisk sköna, så det kommer bli trevligt!

hmmm. Juste Lina måste säga att de faktsiskt slog mig för bara ett par dar sen att bebisen faktiskt tittar fram snart??? hur känns det?? Jag längtar tills jag får träffa buddah. Det är galet att min söta fina stora syster redan väntar sitt andra barn. Vart tog tiden vägen?? och när det gäller dig min andra fina söta stora syster är att jag tänker säga: VART ÄR BILDERNA??? jag kommer inte prata med dig tills jag får se dem

.

 

 


RSS 2.0