KARIN GUN-MARIE JOHANSSON

liten uppdaterning här ifrån vegas. först och främst om 24 dagar så sitter jag omfamnade av min kära mamma, pappa och syster. fattar ni detta?? det gör inte jag. har inte sett dem sedan 27 augusti. för det andra så om måste jag säga att jag har världens bästa mamma precis som alla andra. men vet ni vad. min är faktiskt bäst. hon är den mest godhjärtade, kloka, mysigast, flitigaste, vackraste personen någonsin. hon är fantastisk, underbara och helt enkelt too good to be true. Älskar dig, kära mamma! hoppas alla där hemma tog hand om dig. din present ifrån mig blir...........



- present kort på en 30 min massage och fruktost på sägen valfri dag denna sommar!

och för det tredje imorgon får jag följa med malin och hennes familj to the lake. så jag är glad. :)

puss och kram!

PENE NABON MALIN.



(har drabbads av solsting och käkar nu mera hår, antar att det är något man måste lära sig acceptera när man numera bor på en plats där solen och värmen faktiskt trivs.)

Min pene nabo malin. har goy med min kamera nuförtiden. och ni vet ju alle hur flink jag är uppdatera bloggen min. tänkte därför bara tipsa om norske jämtans blogg. hon är en flink, morsom, rar jänte. jag är siker på att hennes bestefar och bestemor är stolta över hennes vana med att spise gulrötter. okej, nu ger jag upp malin, norskan kommer väl hoppas jag,. men ja, tar detta på svenska. mina kära läsare, alltså mina systrar och föräldrar ( är det någon annan som kollar in här???) har som bara kommentarer från lina eller jenny. men iaf. var creepers och stalka min norska nabo malin här:

Pene jänte 1.0


Daddy, Daddy Cooool.

My dear loved father B.
I just want to tell you that I love you. You are the best father a girl can have. When I woke up this morning and read your e-mail, it just made my day. I miss you.
love, your daughter.



Vi måste förresten ta en bild tillsammans har ju typ inga.

P.a.p.p.a B
Jag älskar att du bjuder på dig själv, att du är en chokladälskare precis som jag, att du stjäl trädgårdsmöbler från butiker, att du beställer in en klocka iställe för notan, jah älskar att du alltid har taskiga och elaka kommentarer till mig, jag älskar när du köper go' fika och snacks när mamma inte är med, jag älskar att fika kvällsfika med dig, jag älskar att se hockey med dig och tvn, jag älskar att sjunga i bilen med dig.. eller det är nog bara jag som sjunger jag älskar att åka bil med dig rättar sakt, jag älskar att läsa dina mail, jag älskar när du grillar kött till middag, jag älskar dina värdelösa skämt, jag älskar att du gav dina bra gener till mig och inte Lina eller Jenny, jag älskar att du är lätt att prata med och alltid finns där för mig, jag älskar att iakta dig på morgonen (it's GREEEEEEAAAAAT), jag älskar att hjälper mig med matteläxor osv. även fast jag skriker på dig för att jag inte förstår, jag älskar att du är min pappa. tack för att du finns! du är bäst. ÄLSKAR DIG. BARA 48 DAGAR NU!!!! älskar alla er andra också, men idag saknar jag verkligen dig pappa!

RSS 2.0