rädda joppe död eller LEVANDE.



Okej, med denna finna rubrik. tänkte jag bara säga jag lever, överlevde thanksgiving och Utah (som faktiskt har helt OK kranvatten). Och att jag älskar min knasiga mest fantastiska mamma och pappa och systrar. tack för finna skypesamtal. älskar er! puss



(förklara lite, vi diskuterade visdomständer eftersom jag kanske måste opera bort min.... :S och juste det hade ingen mick eller kamera så jag pratade med mig själv samtidigt som jag skådade mina vackra dubbelhakor på skärmen. riktigt trevlig syns. men ja, de skrev tillbaka. shit (oj, så får du inte säga... inappropriate) vad jag är dutkigt på förklara. galet! hahah way too tired)

P...I...C...T...U...R...E...S



FRÅN FOTBOLLSAVSLUTNINGEN OCH HARRY POTTER.

- I helgen har jag varit på en artonårsfest. helt okej, vi dansade sen for vi på afterpartyt som vart tråkigt. men vi fick skjuts av Jake (han som är klädd som dumbledore, hur snäll som helst) eftersom Mailn och Mathilda inte är arton och har curfew av the town att de måste vara hemma tolv. Sen så i lördags komma kontaktpersonen och pratade med mig, jag åkte till mathilda för att öva inför lucia. Därefter såg vi skolpjäsen och for till en hejdå-fest för en kille typ ingen kände. Var inte speciellt skoj så vi for till froyo, det är typ glass för att sedan dra oss hem till sam.

- Juste fotbolsavslutningen var inte så mycket vi fick typ middag, såg på ett bildspel, gav våra tränare ett lapptäcke och en bild med våra namn på  som vår assisterande tränare också fick och så fick vi diplom.
men Harry Potter däremot :) vi var där två timmar innan så vi gick om kring och kastade spells on people. sjöng till den är sången.. jag och Austyn fastnade för Ron, Ron, Ron WEASLEY. hahha och tro det eller ej enda gången jag hoppade till under filmen var "ORMEN". ni som har sett den, ni vet alla vad jag pratar om. och ELIN filmen är bra!. gå och se den om du inte redan har det. men det är inte den bästa av dem alla.
SOFIA jag såg det mail, ska försöka svara imorgon har mycket att göra men ska försöka klämma in det någon dag. tills dess stay away from trouble, please. :) Jenny samma sak gäller dig. puss och kram på er alla. :)

TODAY IS THHHHHHHHE DAY.

Idag är dagen som kommer finnas i usa historia i resten av framtiden. Idag är dagen med stor D. hela denna dag en lång väntan, men när klockan strikes 00:01 ikväll så smäller det. det kommer var en kväll som sent kommer glömmas. I dag är dag då min nya fin röda förvirrande vackra fantastiska coolast t-shirt sak invigas. Idag är dagen som vi igår bara dregglade efter, idag kommer slå gårdagen med hästlängder. går dagen som spenderades hos sam med cookiecake och cider. Går dagen så vi special beställde en tårta till BCHSHPC. Detta en är en dag som era barn, barnbarn, barnbarn, barnbarnbarn ect. kommer pratar om och alltid kommer ha som högsta önskan att uppleva.



IDAG SKA VI SE HARRY POTTER.

VI SKA PÅ MIDNIGHT SHOWING OF THE DEATHLY HALLOWS.

DET KOMMER BLI LEGEN..........wait for it.....DARY.



IN N OUT

Heeeeeeeeeeej!
jag har nu at the moment ont i magen. :S har precis kommit tillbaka från in n out. alla har snacka att deras chessburgare är to die for så idag när vi for och köpte tröjor inför HP på torsdag så for vi och åt där. det var gott, pommes fritsen kan jag dock skippa var inte alls som vår svenska men milkshaken var helt ok den med. Imorgon ska jag och mathilda skriva upp oss för magdans, blir det vi kommer göra nu när fotbollen är över. Kommer bli bra för min abs. och juste idag fick jag världens överraskning. fick ett diplom och godis för JAG är A STRIAGHT A STUDENT. hahaha detta är något ni bara kommer se en gång, iaf efter vi är klara med the scarlet letter. usch säger jag bara. hoppas alla har det bra? puss och kram.



ahah alltså jag är sämst men kan någon hjälpa mig. hur vänder man på bilderna för jag vänder dem innan jag laddar upp dem men det blir fortfarande åt fel håll. :(

Bilder säger mer än 1000 ord.


Fika

Hola amigos.
Idag har vi varit och fikat på starbucks. vi försökte ta Fika till USA, alltså själv grejen att gå och fika. Det var chill. annars så spelade vi state igår det var en väldigt kul match. vi fick inte första mål, jag var en stolt assist. (vet itne hur man stavar det.) därefter gör det mål på en hörna och matchen slutar 1-1. Vi går därför in i gold n' gold, Alco får inte ett mål och vi förlorar. Vilket var helt okej för min del, hade varit tvungen att gå upp klockan sju imorse om vi vunnit. Efter match började sedan alla seniors grinna för att det var deras sista high school fotbolls match någonsin, och självklart börjar jag också grina. HHAHAH och skriker typ "stop crying, you're making ME cry." haha men det var en fantastiskt roliga match och verkligen ett minne jag kommer ta med mig hem. Efter match far vi sedan tillsammans med pojklaget på pizza hut. Kom tillbaka till Boulder typ halv ett och gick över på midnight madness. En basketballträning. och vi var så fruktansvärt trötta. alltså allt jag kan beskriva det med är HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA.... Vi gjorde inget annat än att skratt i en timme i sträck. till och med i bilen hem skrattade vi non-stop. det var sååååååååååååå sjukt kul. Men ja, jag har bilder från gårdagen de ända är att de fortfarande är i kameran och kameran är i mitt rum och jag är lat. dessutom måste jag hinna städa mitt rum innan alla kommer över för att se den fjärde HP- filmen. vilket är om fyrtion minuter och jag tror vi ska äta nu... PANIK. ajaj. hoppas allt är bra. förresten tack jenny för världens mest peppande Mail idag, du är bäst jag älskar dig! <3 puss.

förresten så har jag fått ett mail om vilka resor jag kan gör under mitt år nu. vad tycker ni?

En bild jag glömde ladda upp igår från HC in the Party Bus.

lägesrapport från staterna

Okej, jag har varit sämst. men eftersom vi inte har trådlöst internet så orkar inte jag sitta i datarummet blogga. men jag ska försöka bli bättre men vad har hänt.

- firat halloween, men det blev att gör en pumpa. har ingen bild för jag var inte hemma för vi gjorde pizza och såg på harry potter. sög för jag vill verkligen klä ut mig.
- sett den sista football matchen. då vi verkligen visade att vi var forgienors och tog bilder med folk. hah
- haft den sista fotboll s träningen idag och den sög för hela laget hatar typ varandra nu...
-vi har vunnit divisionals, och spelar om state imorgon. vi är alltså top fyra i nevada hur som helst.
- vi har haft homecoming, då vi hade en party bus :) :) var kul till de hela slutade med massa pistfights för att något hade sönder något i bussen som va var tvunga att betala för.
- haft parade och bonfire innan homecoming. jag trilade ur båten, jag ni vet ju alla hur klumpig jag är så det är väl ingen direkt chock.
- jag har pushed keelins' car genom en korsning men polisen bakom oss.
- gått senior fall thing. typ Ida Johansson. Escorded by Nancy smith. her plans after gruaduation are....
- just jag har stuckat foten igen. dock den vänstra nu och den är inte lika farlig som min högra var förra året.
- jag har färgat håret lite mörkare och måste klippa mig.
- jag har varit sämst på att svara på allas mail.
- jag har varit på en möten om pajdeg. hahha det var något de hade med kyrkgruppen och alltså hon som höll i det var som Bree i DH. och jag skojar itne ens jenny, dessutom ser henne hus och också ut som att de skulle kunna var från westeria lane. (måste lägga upp en bild nu... haha')
- jag har druckigt hot chocolate två dagar denna vecka för det börjar bli kallt här nu.
- jag har ätit glass på cold stone och skämt ut mig.. eller kanske inte skämt ut mig men alltså jag gjorde tydligen en konstig blandning för hon typ ba okeeeeeej, vill du verkligen blanda de?
- har varit i arizona. eller vi for ner till the hover dam och gick på den nya bron. och det är precis där gränsen går mellan staterna. two places at once. (har ni sett a walk to remember... om ni inte har det gör det.)

Denna bild är tillängnad till dig mamma. detta är häxan jag pratat så mycket om. hahah

ja, kommer inte på något mer som hänt. men just nu har vi lediga två dagar från skolan vilket är skönt dock tror jag jag hållet på bli sjuk så jag sov till tjugo i två idag. crazy. men ikväll ska vi se tredje hp filmen efter som del ett av den sista film kommer ut nästa vecka och vi ska fara på midnight show. och sen så ska jag om typ två veckor fara upp till utah och fira thanksgiving. och den 3 dec. ska vi fira lucia här med någon grupp "svea" kvinnor från sverige och jag ska vara tärna och sen så spelar vi ju om state imorgon och då får jag förhoppningsvis träffa Jessica eftersom det är i virigin valley. (Jessica är en av den fina flickorna jag var med i NY.)


RSS 2.0