Duktig.

är vad jag känner mig nu. har uppdaterat hyfsat mycket på sista tiden. grattis till mig. men sitter jus tnu och tittar på dancing with the stars med min värdmamma och värdsyster just nu. och temat är klassikmusik, och de dansade just till hp-låten och jag kom och börja tänka på denna, klockren. och sen har jag även hittat en annan favorit på youtube denna vecka. finns även en uppföljare till den sista. men om ni sitter där hemma och har lite tid över tycker jag absolut ni ska ta er en titt. Bara två tips på tidsfördrivare. Hoppas allt är bra med er där hemma!

Har även två saker jag måste tilllägga. först. mina prombilder kommer komma inom en snar framtid.och nummer två så vill jag bara säga att jag otroligt glad över min placering i Boulder City, nevada. första tankarna när man hör nevada är oftast kopplade med las vegas och alla casinon... men las vegas erbjuder så mycket mer. jag bor cirka en halvtimme ifrån las vegas och det ger mig massor med möjligheter. många utbytesstudenter hamnar mitt ute i ingenstans.  jag har tillgång till otrolig shopping, shower, nöjesfält och allt annat stora städer erbjuder. kan inte vara annat än tacksam.





har dock bidragit till början på ett missbruk, men att erkänna att man har ett problem är första steget till recovery, right?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0